Marxem a una casa de colònies al complex de Sau, dins del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del Pantà de Sau. Per gaudir de la calma, de tots els colors de la natura, del cant dels ocells, el paisatge, les activitats d’aventura, el piragüisme, les excursions i la bona companyia!

La Cinglera és una casa espaiosa i pràctica, amb unes vistes espectaculars a les cingleres de Tavertet i el Pantà de Sau. Ubicada en una gran finca de prats i boscos al bell mig del paratge natural de Les Guilleries, i a la riba del pantà. Totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda i als entorns hi ha un itinerari adaptat de descoberta del bosc i la natura. A més a més, és una casa de colònies sostenible amb Certificació BIOSPHERE.

Perfecte per gaudir de tots els colors de la natura, per desconnectar, per fer excursions, equilibris al parc d’aventura, explorar el bosc,…! És un espai idoni per la convivència, l’autonomia i la generació de vincles emocionals entre el grup d'infants i també amb els seus monitors i monitores.

Raons per inscriure-s'hi

1. Activitats de natura.

2. Es treballa l’educació en valors i es potencia la convivencia.

3. S’esdevenen vincles afectius entre els infants i l’equip de monitors/es.

4. Potenciar l'autonomia i el treball en equip

Organitza

Aquesta activitat està promoguda i gestionada per PAIDOS + FUNDESPLAI (avís legal)

Detalls

Anada: sortida en autocar des de Sant Cugat

Tornada: sortida en autocar des de la casa de colònies

PROGRAMACIÓ

Consulteu la programació clicant al següent botó (PENDENT):

L'equip de monitors i monitores

El grup de monitors i monitores que està al càrrec dels nens/es tindrà estabilitat al llarg de totes les colònies, garantint així els referents pels nens i nenes durant l’estada. Aquests monitors i monitores, que disposen de la titulació pertinent, són els encarregats de programar  totes les activitats setmanals. Tanmateix, molts d’ells són treballadors/es habituals de Paidos durant el curs a l’escola.

En els nostres casals d'estiu complim la normativa que marca la Generalitat, decret 267/2016, de 5 de juliol, que, entre d'altres, estableix la ràtio establerta durant el casal.

Preus i disponibilitats

Inscripcions

Per demanar més informació i/o concretar inscripció podeu trucar al 717 129 824 o per e-mail a paidos@fundesplai.org

6 - 12 anys
Servei Preu × persona
Colònies Vilanova de Sau 1r a 6è
del dilluns 22 al divendres 26 de juliol 2024
Colònies
310,00 €

Localització

Localització de l'activitat
CASES DE COLÒNIES CAN MATEU
Pantà de Sau
08519 VILANOVA DE SAU

Situar al mapa

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!